محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

خطیب‌زاده: آمریکا نشان داده است که به مسیر دیپلماسی وفادار نیست

خطیب‌زاده: آمریکا نشان داده است که به مسیر دیپلماسی وفادار نیست معاون وزیر امور خارجه ایران، با بیان اینکه حرکت آمریکا به سوی نظم بین‌المللی مبتنی بر زور و ارعاب، امنیت و حقوق بین‌الملل را خدشه دار کرده است، گفت: آمریکا نشان داده است که به مسیر دیپلماسی وفادار نیست و در عمل، گفت‌وگو و تعامل را قربانی سیاست فشار، تهدید و بی‌ثبات‌سازی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 23
کد خبر: ۳۰۰۰۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سعید خطیب‌زاده» روز پنحشنبه به وقت محلی در دیدار و گفت‌وگو با نمایندگان کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در مقر سازمان ملل متحد، به تشریح ابعاد مختلف تحولات اخیر در ایران، جنگ همه‌جانبه اسرائیل و آمریکا علیه ایران و پیامدهای شکست جنگ ۱۲روزه پرداخت.

وی در این دیدار با تاکید بر پیوند معنادار میان تحولات میدانی و تحرکات سیاسی و رسانه‌ای اخیر گفت: «رسانه‌های جریان اصلی به سردمداری رژیم صهیونیستی و ایالات متحده در تلاش برای جا انداختن گزاره‌های معیوب خود از طریق کارزار همه‌جانبه فریب رسانه‌ای برآمده تا زمینه را برای مداخلات خارجی فراهم نمایند.»

خطیب‌زاده افزود: این تحرکات در امتداد ناکامی و شکست دشمنان ایران در جنگ ۱۲روزه شکل گرفت و بخشی از تلاش برای جبران شکست‌های راهبردی آنان در عرصه نظامی و امنیتی است.

معاون وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه نظم بین‌المللی و حقوق بین‌الملل نباید به ابزار قدرت‌محور و زورمدارانه تبدیل شود، گفت: آنچه امروز شاهد آن هستیم، حرکت خطرناک برخی بازیگران، به‌ویژه آمریکا، به‌سوی تضعیف قواعد پذیرفته‌شده بین‌المللی و جایگزینی آن با نظمی مبتنی بر زور و اعمال قدرت است؛ روندی که پیامدهای آن دامنگیر همه کشورها، به‌ویژه کشورهای مستقل و در حال توسعه خواهد شد.

 براساس گزارش خبرگزاری صداوسیما ، خطیب‌زاده با اشاره به نقش مستقیم ایالات متحده آمریکا در این روند تصریح کرد: آمریکا نشان داده است که به مسیر دیپلماسی وفادار نیست و در عمل، گفت‌وگو و تعامل را قربانی سیاست فشار، تهدید و بی‌ثبات‌سازی می‌کند و یک‌جانبه‌گرایی آمریکا نه‌تنها اعتماد متقابل را تضعیف کرده، بلکه موجب گسترش ناامنی و بی‌ثباتی در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.

وی همچنین با تفکیک میان اعتراضات مسالمت‌آمیز و اقدامات خشونت‌آمیز افزود: جمهوری اسلامی ایران حق مردم برای بیان مطالبات مشروع خود را به رسمیت می‌شناسد، اما مداخله و هدایت خارجی سلول‌های تروریستی است که با هدف ضربه‌زدن به ثبات و امنیت ملی کشور دنبال می‌شود.

در پایان این نشست، نمایندگان کشورهای عضو جنبش عدم تعهد با اعلام نگرانی نسبت به روند فزاینده یک‌جانبه‌گرایی و تضعیف حقوق بین‌الملل، بر لزوم پایبندی همه دولت‌ها به اصول منشور ملل متحد، احترام به حاکمیت ملی کشورها و مقابله با سیاست‌های مبتنی بر زور تأکید کردند و همبستگی خود را با ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران اعلام داشتند.

کلمات کلیدی: خطیب زاده
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار